Oost-Vlaanderen

Over DAGORA en privacy

DAGORA is het digitale informatie- en documentatieplatform van en voor medewerkers van Samana. 

Ben je zelf een tevreden gebruiker van DAGORA, en ken je medewerkers die het platform ook graag zouden gebruiken?  Stuur dan een e-mail naar dagora@samana-ovl.be  met vermelding van de naam en het e-mail adres van de medewerker voor wie je een gebruikersnaam wenst aan te vragen.

Jouw privacy en de bescherming van je persoonsgegevens zijn heel belangrijk voor ons. Je leest er alles over in onze bijgewerkte organisatienota (mei 2018).

De gegevens die DAGORA over jou bijhoudt kun je altijd raadplegen en zelf aanpassen via de "mijn profiel" link: https://dagora.samana-ovl.be/mijnprofiel. Op deze pagina kun je onder het "Abonnementen" tabje ook aanpassen voor welke categorieën en met welk interval je via e-mail geïnformeerd wenst te worden over nieuwe inhoud op DAGORA. Standaard staat dit ingesteld op wekelijks voor de categorie "Algemeen".

Wens je geen gebruik meer te maken van dit platform dan kun je je gebruikersnaam en bijhorende gegevens laten verwijderen. Stuur hiervoor een e-mail naar dagora@samana-ovl.be.

Gebruikers die meer dan 1 jaar en 3 maanden niet meer actief geweest zijn op DAGORA worden automatisch verwijderd.