Oost-Vlaanderen

contact

Algemeen

Telefonische bereikbaarheid

Samana Oost-Vlaanderen is alle werkdagen telefonisch bereikbaar op het nummer 09 267 53 53 van 9.00u tot 12.00u en van 13.00u tot 17.00u. Met uitzondering van vrijdag, dan zijn we bereikbaar tot 12.00u.

Op deze momenten is er steeds iemand die:

  • de telefoon beantwoordt
  • dringende vragen oplost
  • niet dringende vragen doorgeeft aan de betrokken collega.

Via e-mail

Vragen kunnen steeds doorgegeven worden via e-mail: oostvlaanderen@samana.be.

Zaken die opvolging vragen, stuur je best niet naar een persoonlijk e-mailadres van een medewerker. Als de betrokken collega ziek is of vakantie heeft, hebben wij geen weet van jouw vraag en komt de opvolging misschien te laat.

Schriftelijk

Je kunt de documenten aan ons bezorgen via:

  • de CM-brievenbus: in een gewone witte enveloppe (niet een groene!) met onze contactgevers erop.
  • de post: je noteert steeds onze contactgegevens:

Kantoor Gent
Martelaarslaan 17
9000 Gent

Kantoor Sint-Niklaas
De Castrodreef 1
9100 Sint-Niklaas

Regionale bereikbaarheid

De provincie Oost-Vlaanderen is groot. Elke dag kan je iemand van de beroepskrachten in het kantoor in Gent of Sint-Niklaas vinden, maar een aantal collega's werken ook regelmatig in regionalere kantoren. Dat is misschien handig om weten in kader van bereikbaarheid. Wie je wanneer in welk kantoor vindt, kan je hier lezen.

Wil je graag iemand spreken of afspreken om iets op te halen of te brengen, dan bel je best wel op voorhand om te vermijden dat die collega net dat moment afwezig is of een andere afspraak heeft. Je kan ons hiervoor bereiken op 09 267 53 53.

DAGORA

Voor algemene vragen of technische problemen met DAGORA kun je terecht bij de beheerders. Deze zijn te bereiken op het volgende e-mailadres:

dagora@samana-ovl.be